Reimo Rehkli

0 %
Reimo Rehkli
Töötubade läbiviija
Koolitaja
 • Riik:
  Eesti
 • Linn:
  Tartu
 • E-post:
  reimo@teamlab.ee
Figma
Miro
Canva
disaini sprint
teised töötubade metoodikad
projektijuhtimine
kasutaja kogemus
 • turundus
 • kommunikatsioon
 • Jira
 • Notion
 • Affinity Designer
 • PowerBI
0

Ostukorvis ei ole tooteid.

Mis on Sinu supervõime?

29/04/2024

Läbin praegu 6-nädalast koolitusprogrammi, kus õpin paremini läbi viima erinevaid meeskondi läbi töötubade formaadi. Eelmisel nädalal pidime kõik läbi viima ühe osa töötoast. Seal juures oli määratud isik, kes andis hiljem 1:1-le kohtumisel tagasisidet.

Huvitav oli kuulda, kuidas minu eestlaslik otsekohesus, kohe-asja-kallale-suhtumine toodi välja kui midagi positiivset. Mulle on alati tundunud, et see oskamatus ja mõneti ka tahtmatus asju keerutades rääkida, vaid öelda otse välja, on midagi, mis hoiab mind tagasi. On midagi sellist, mis pigem on puudujäägiks, kuivõrd midagi, mis on positiivne.

Aga nii see välja toodi ning põhjendati ka, et see annab mulle justkui eelise olla selline töötubade läbiviija, kes julgeb öelda asjad välja nii nagu on, seal juures ka keerulised isikud kontrolli alla saada. Kui ma ütlesin, et ma olen alati arvanud, et see otsekohesus pigem on minu miinus, siis tagasisidestaja leidis, et see on hoopis minu supervõime.

Mis on sinu supervõime?

Posted in mõtted
Write a comment